2

Længslernes holdeplads

Længslernes holdeplads ligger i Rødhus. Lige midt i klitterne. Udsigten er formidabel og området helt igennem vidunderligt.

Jeg har ikke været der i snart to uger.

Jeg længes. Omstændighederne vil, at det heller ikke bliver i denne weekend, vi ender deroppe. Vi skal hygge os andetsteds og det glæder vi os til, men derfor kan man alligevel godt længes. Jeg gør snart noget ved det. Tager derop på hverdags-visit og sover med kig til natur og dyreliv. Vågner med duften af have og hede i næsen. Nyder bare tæer i sandet og salt hav på sommerbrune fødder. Det gode livs holdeplads.

Det bliver godt.

Længslernes holdeplads ligger i Rødhus. Lige midt i klitterne. Udsigten er formidabel og området helt igennem vidunderligt.

Længslernes holdeplads ligger i Rødhus. Lige midt i klitterne. Udsigten er formidabel og området helt igennem vidunderligt.

Længslernes holdeplads ligger i Rødhus. Lige midt i klitterne. Udsigten er formidabel og området helt igennem vidunderligt.

Længslernes holdeplads ligger i Rødhus. Lige midt i klitterne. Udsigten er formidabel og området helt igennem vidunderligt.

Jeg elsker udelivet

Jeg elsker det udeliv, vi nyder deroppe. Jeg er ude, så snart en lejlighed byder sig. Så tilbringer jeg tiden i landskabet eller siddende på terrassen med kig derud. Dovne dage er slet ikke ukendte for mig, når jeg er deroppe. Der er en ro, jeg ikke finder andre steder og jeg nyder den.

Måske jeg lige bliver nødt at vende stedet i slutningen af weekenden. Man kan jo sagtens køre derfra og ind på arbejde. Sagtens …

I denne weekend skal vi til fødselsdag. Vi glæder os. Det er dejlige mennesker, vi skal fejre og det er skønne mennesker, de inviterer, så der er grund til at glæde sig og det gør vi. Søndag er uden planer og det kunne passende være der, jeg får vasket lidt tøj. Det trænges.

Hjemme på Tjørnevang

Vi har nu været hjemme på Tjørnevang i små to uger. Her er også rart at være og det er ikke sådan, at jeg sidder her og begræder, at jeg ikke er i Rødhus. Jeg længes bare, men det er rart at være hjemme, hvor alt, jeg kommer i tanke om, kan findes på et øjeblik. Alle mine små tekniske hjælpemidler, det meste af mit strikkeudstyr, sko og garderobe og tegneting er her. Det er også dejligt at være midt blandt dem.

Spurgte du, om jeg ville med til Rødhus? Ja, så skidt da …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide