8

Regn, regn & atter regn

Der har været udsigt til regn hele dagen. Det er en svag omskrivning af sandheden, for klokken 5.37 var jeg ude med Oskar og da var der det smukkeste solskin. Siden faldt jeg i søvn igen og da jeg vågnede, regnede det og har gjort det siden med skiftende intensitet.

Regn, regn & atter regn

Regn, regn & atter regn

Regn, regn & atter regn

Regn, regn & atter regn

Regn, regn & atter regn

Regn, regn & atter regn

Vi har forskanset os

Vi forskansede os indenfor. I ly og med kaffe på koppen, har vi tilbragt dagen med det rene ingenting. Jeg har strikket lidt. Siden har vi spist frokost og efter den tog først Kenneth en lang lur og siden mig en endnu længere lur. Faktisk er jeg først blevet vækket her 18.30. Jeg må have trængt. Regn gør den slags ved mig.

Inden da har jeg brugt dagen på blandt andet at lytte til podcasten Den danske seriemorder af Sebastian Richelsen. Normalt ville jeg måske ikke have valgt den som underholdning en regntung onsdag i sommerhuset, men hver aften lytter vi til podcasten Myrdet af Richelsen & Grau, hvor netop Sebastian Richelsen og Anders Grau deler deres fascination af seriemordere og så faldt denne lige for. Den er spændende, hvis du spørger mig og skræmmende, fordi den sandsynliggør, at der findes seriemordere i Danmark og også minder mig om, at der går mordere rundt blandt os, som endnu ikke er fanget.

Regn, regn & atter regn

Opholdsvejr har der også været

Når vejret kortvarigt har tilladt det, er vi rendt af huse. Ud for lige at lufte og klare hjernen og røre benene. Det er blevet til meget, meget lidt, for som sagt har regnen silet ned hele dagen.

Jeg håber ikke, at det her vejr er kendetegnende for vores sommerferie, der venter lige om hjørnet. Jeg ville sætte stor pris på tørvejr. Det behøver ikke være meget varmt, men sileregn kan jeg undvære, fordi det gør udeliv så besværligt. Ikke umuligt. Bare besværligt.

Besværligt gider jeg ikke i min ferie. Der vil jeg gerne have udflugter i tørvejr. Aftener ude i tørvejr. Dagtimer ude i tørvejr. Strandture i tørvejr. Aftenbade i tørvejr.

I år er det ikke en mulighed at stikke af. Tak for kaffe, siger jeg bare med den vejrudsigt …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide