4

Bare 73 gram til Ankers Jakke

Jeg har strikket en lille Ankers Jakke fra Petiteknit. Bare 73 gram vejer den inden vask og inklusive 6 knapper.

Den er noget så sød. Lillebitte og fin, men den mangler fortsat en vask, før den for alvor bliver pæn. Garnet er nemlig genbrug. Brugt en gang før til et stykke strik, jeg ikke nåede i mål med. Siden trevlede jeg det op og lagde det i skuffen. Der fandt jeg det i går og tænkte, at det kunne blive en fin, lille trøje.

Jeg har strikket en lille Ankers Jakke fra Petiteknit. Bare 73 gram vejer den inden vask og inklusive 6 knapper.

Den er noget så fin

Jeg havde ret. Den er virkelig blevet fin. Jeg har valgt italiensk aflukning på alle ribkanter. Det bliver både fint og er dejligt elastisk, hvis man lige er opmærksom undervejs.

Den er så lille, at det er svært at huske, at der er babyer, der passer den. Man glemmer hurtigt, hvor små de er. Jeg bliver altid overrasket, når jeg får lov til at nyde sådan en bette splejs, og det går jo størkt med dem. Denne trøje vil ikke passe nogen baby ret længe, er jeg sikker på, men ikke desto mindre, så er den bare fin.

Jeg har strikket utrolig meget baby- og børnestrik og jeg tror aldrig, at jeg bliver træt af det. Jeg elsker, at det ikke tager lang tid. Ind imellem er det svært tilfredsstillende for en strikker, at man får resultater i en fart. Så dur de her størrelser altså :-)

Jeg har strikket en lille Ankers Jakke fra Petiteknit. Bare 73 gram vejer den inden vask og inklusive 6 knapper.

Strikket til butikken og Mormorkassen

Den lille trøje er ikke strikket til nogen. Den er strikket, så den først kan komme i butikken og siden gemmes i mormorkassen, så den måske en dag kan varme en baby.

Fakta:

OpskriftAnkers Jakke strikket til Garnudsalg i str. 3-6 mdr. – dansk

GarnAnkers Jakke er strikket i den økologiske Blackhill Soft Melange Eco.

Pind: 4 mm

Forbrug: I alt efter vask 73 gram.

Ny teknik: Ingen.

Du kan se flere fotos her.

Du vil sikkert også kunne lide