8

Velkommen april

Velkommen til april, som pludselig er her. Marts er forsvundet i en tåge af underlige og usædvanlige dage og jeg gætter på, at april kommer til at gøre det samme.

Vi er stadig og uforandret hjemmearbejdende i det omfang, det kan lade sig gøre. Jeg har været nede i Garnudsalg et par gange, men det er alt. Resten af tiden har jeg arbejdet hjemmefra. Vi er opdelt i små enheder og vi er isoleret fra hinanden. Det er underligt og jeg nyder, når jeg ind imellem taler i telefon med de andre. Så ved jeg da, at vi allesammen findes endnu.

Velkommen april

Jeg arbejder hver dag fra mit hjemmekontor og det er skønt, at det lader sig gøre.

Et kontor til Kenneth

I weekenden etablerer vi et rigtigt kontor til Kenneth. Lige nu arbejder han fra en laptop og det er lidt mere besværligt, end de to store skærme, han normalt betjener sig af. Vi henter dem lørdag og sætter det hele op nede på hans musikværelse.

Det bliver godt for ham, er jeg sikker på.

Velkommen april
Velkommen april

Onsdag er normalt hjemmearbejdsdag

Intet er normalt for øjeblikket, så det med en onsdag, som blev brugt hjemme på at få ting af vejen, som krævede lidt mere koncentration, end jeg kunne finde nede i Garnudsalg, er en saga blot. Nu er jeg hjemme hver dag og det betyder også, at jeg er foran på point.

Jeg har for en gang skyld en følelse af at slå til, og det er dejligt og livgivende, at have det sådan.

Jeg er med og endda foran på nogle fronter. Jeg har ro og overskud til at få sat nye skibe i søen og jeg nyder, at det er sådan.

Jo, jeg er det hele tiden bevidst

Det er ikke fordi jeg negligerer eller glemmer, at vi lige nu er midt i en global pandemi og jeg er slet ikke blind for, at det her afstedkommer rigtigt mange og frygtelige ting på utroligt mange måder.

Hver eneste dag kæmper jeg med angsten for tiden, der kommer. Jeg arbejder med at finde fodfæste i en tid, hvor ingenting føles sikkert. Jeg gør aktivt en masse ting, for at hjælpe mig selv med at bevare roen både indeni og udenpå.

Jeg er født med en stor gave

Jeg er af natur optimist og jeg kan slet ikke lade være med at glædes. Det gør en stor forskel for mig lige nu, hvor jeg hver dag opdager, at jeg stadig kan le. Jeg kan stadig nyde synet af vasketøj, der blafrer i vinden eller glædes over en æggemad med karse, at april allerede er her eller sommeren venter lige om hjørnet.

Jeg kan gribes af panik det ene øjeblik, for at knække sammen over Kenneth og hans kamp for at få støvsugeren til at makke ret det næste. Jeg kan grine af nærmest det mest umulige.

Alt det kommer naturligt, men jeg arbejder også bevidst med at finde roen og troen på, at alt bliver godt igen. Hver eneste dag.

Velkommen april

Hvad gør jeg så?

Jeg har givet mig selv en lille opgave. Hver aften skal jeg minde mig selv om tre ting, jeg er glad for. Tre ting, som – hvis jeg husker dem – gør en stor forskel i en tid, hvor alting er usikkert og dystopisk. Det er ikke svært for mig. Det alene er en ting, jeg er taknemmelig for.

Jeg sørger også for at spise dejlig mad sammen med Kenneth. Hver dag gør vi noget ekstra ud af at spise frokost sammen.

Vi laver ny og dejlig mad til aften. Jeg bager gode brød, vi spiser til maden og jeg er omhyggelig med at bestille sunde, gode madvarer hjem, så det er nemt at spise godt.

Vi ser film eller serier sammen om aftenen. Vi har over de sidste to aftener set Tiger King på Netflix. Den var fængslende og tog mine tanker væk fra alt det, jeg er utryg ved.

Jeg strikker, men helt uden forventninger til mig selv. Kun på ting, jeg lige har lyst til at strikke på. Sådan skal det være lige nu, hvor der er frit slag for at slå op til nyt lige så ofte, som jeg får lyst. Ha!

Når vi er kommet i seng, lægger vi os tæt sammen og lytter til enten en god historie eller gode podcast. Lige nu lytter vi til Vildt Naturligt med Johan og Vicky. De ligger på DR’s side og er ganske gratis. De er også oplysende og hyggelige at falde i søvn til.

Jeg gør lidt hver dag, for at verden fortsat skal føles som et godt og trygt sted at være. Der er nye måder at være i den på, men med tiden vil også dette passere og alt blive godt igen. Vi er allerede i april og sommeren nærmer sig. Det slutter jeg hver aften af med at huske. Det hjælper.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide