9

Grå mandag hjemme

Jeg holder grå mandag hjemme på Tjørnevang. Min ryg driller mig så meget, at jeg ikke har sovet meget i nat. Jeg føler selv, at jeg har været vågen hele natten, men det er ikke virkeligheden. Jeg har da sovet lidt ind imellem, men ingenting, der gør mig i stand til at føre en normal samtale uden fare or at vrøvle mere, end jeg plejer. Jeg arbejder hjemmefra.

Jeg har kig ud i en grå verden, som i det mindste holder tørt. Ingen sol, men heller ingen nedbør og det må vel regnes som positivt. I hvert fald for de af os, som ikke er vilde med f.eks. sne… for de mennesker findes jo ;-)

Grå mandag hjemme

Anne inspirerede mig

Jeg har ellers lige strikket (endnu) et par varme vanter til turene, jeg drømmer om at gå i snevejret.

Modellen er den gratis Viggas Vanter og mønstret har jeg skamløst kopieret efter Annes fine billeder af Mads Nørgaard Vanter, hun strikker lige nu.

Jeg har adskillige farvevariationer og mønstervariationer af Viggas Vanter. Det er de BEDSTE vanter, for de er tætte og lune i en grad, så kuldskære Liselotte, kan holde varmen. Jeg strikker dem i Lettlopi, for det er bare den varmeste uld, jeg kender. Jeg elsker den rå, ru og genstridige uld.

Lige nu er Istex sendt bagud af dansen af den store efterspørgsel de oplever. Det i kombination med de udfordringer, det giver, at være midt i en verdensomspændende pandemi, gør dem ikke-leveringsdygtige, men jeg håber naturligvis, at de snart er med igen. Jeg elsker den uld.

Senere vil jeg prøve, om ikke ryggen holder til en lille tur ud i den friske luft. Jeg ville bestemt have godt af det og jeg er sikker på, at også ryggen har godt af lidt bevægelse.

Måske jeg endda kan lokke Kenneth med. Det ville være dejligt og hyggeligt med en aftentur og man taler jo så godt sammen, når man går side om side. Vi mangler bare lige den der lille hund at følges med …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide