1

Tester… tester…

Nu er jeg nødt til straks at få afprøvet om det her virker, så jeg indleder med håb tirsdagens afsnit af Hr. og Fru Brun Sovs.

Sidder og venter på, at vi senere skal til lægen. Skal have en sprøjte antihestaminer, for jeg er overfølsom overfor myg og får derfor de mest fantastiske, æggestore hævelser hver gang det lykkes en af dem at tage en smagsprøve. Jeg gider ikke ligne en omgang elefantitis nede i Frankrig, så derfor er det nu det skal gøres.

Ungerne er sendt i skole – Alexander med fuld musik – det sidste billede på min nethinde er alle ungerne der danser VILDT til noget MEGET højt musik inde i bussen, mens Kaj løber i retning af bussen for straks at få skruet ned. De unger er altså bare så sjove, så det er ikke underligt, at Alexander elsker de morgener…

Skriiiiig… Det virkede ikke som det skulle, men det er selvfølgelig min egen kode den er gal med, så det er rettet nu – puha, der fik jeg sved på panden…
Håber det her kommer til at fungere – det skulle gerne give os mulighed for at skrive lidt undervejs i vores ferie også, hvis ellers vi kommer forbi en Internet Café.

Du vil sikkert også kunne lide