0

Hold da op… hvor har jeg været syg…

Jeg har fået ordineret noget antibiotika af lægen, men det kan jeg bestemt ikke tåle. Jeg bliver forkvalmet, får hovedpine, mavepine og ryster over hele kroppen. Nu er aftalen, at jeg prøver en anden type med håb om at det hjælper.

Ja, der er ikke blevet skrevet i nogle dage, for jeg har simpelthen ikke orket det, men er nu, med udsigten til at få det bedre, klar igen…
Jeg har ikke foretaget mig det store – bare siddet og set syg ud, så der er ikke blevet lavet noget herhjemme. Vi får hjemmebesøg i morgen fra Alexanders fritidstilbud – de må bære over med rodet. Vi har så mange planer denne weekend, så det bliver svært at nå det hele. Jeg er allerede træt ved tanken, men det er altsammen arrangementer vi har meget lyst til at deltage i. Vi skal i skole med Alexander lørdag formiddag og om aftenen skal vi til nogle venners 40 års fødselsdag – det bliver sikkert skægt. Søndag er helliget haven – der skal slås græs, pilles ukrudt o.s.v.

Jeg er i gang med noget slægtsforskning og sikke det går…
Jeg har lige fået nye oplysninger omkring familien på min mors side, så der sker virkelig noget nu. Familien på hendes fars side kommer fra Bornholm, hvor vi kan spore dem langt tilbage i tiden. Det er meget spændende. Jeg deltager i en genealogi-nyhedsgruppe og der sidder en kvinde, som ganske af sig selv har tilbudt, at slå nogle af mine aner op i næste uge, hvor hun alligevel skal på et lokalarkiv. Fantastisk!

Du vil sikkert også kunne lide