0

Fristet over evne…

– tog jeg og downloadede et lille og velgennemtænkt, program som Rasmus har lavet for at få sin egen skriveevne opøvet… Det er ganske simpelt at bruge, men fordrer at man har lyst til at skrive på tid… Man kan selv vælge hvilke ting man vil have givet på forhånd og får så stillet forskellige krav til skriveøvelsen…

Jeg lagde hårdt ud…
– med en skriveøvelse på 20 minutter. Givet var: Nøgleord, stedet for handlingen, hovedpersonen og en speciel regel for det man skal skrive.

Jeg gjorde det! Jeg skrev rent faktisk en lille historie, som aldrig bliver en Best Seller, men den gav mig blod på tanden. Jeg finder det meget udfordrende at skulle skrive på tid og med et givent set up, så det er ikke sidste gang jeg vil fornøje mig med Write This

Du vil sikkert også kunne lide