10

Slip en og hold masken

Slip en og hold masken

Slip en og hold masken eller hvordan det hele tiden handler om, at døgnet har for få timer og hovedet for mange idéer, så jeg må slippe en i ny og næ. Det er nemlig sådan, at idéerne ikke kan sættes på pause, men timerne har det med at forsvinde med alt muligt andet end virkeliggørelsen af dem, så jeg er i gang med at skrue lidt på indholdet i min hverdag. Jeg er jo en ren amatør udi kunsten af være selvstændig, så jeg begår den ene fejl efter den anden, fordi jeg tror, at jeg skal gabe over det hele. Det skal jeg heldigvis ikke. Vi er mange til at gabe ;-)

I stedet prøver jeg nu at strukturere mine dage. Lister er min nye, bedste ven og de hjælper, men er ikke tilstrækkeligt til at disciplinere mig endnu, kan jeg se. Der er plads til meget forbedring, men jeg øver mig og det er immervæk det vigtigste.

I dag er jeg hjemme. Jeg arbejder, men det er hjemmefra og med kaffe i koppen. Det er dejligt. Det giver også en frihed til at tage den fornødne pause midt på dagen, hvor jeg har en aftale med mor. Hun skal opereres om mindre end en uge og der er praktiske ting, vi gerne vil have på plads inden da, så det bruger vi lidt af dagen på. Bagefter er det aftalt, at vi spiser sammen og det bliver hyggeligt og en lejlighed for mor til at se Oline, som har så frygteligt travlt med studiet og sit ungdomsliv, at ingen af os næsten når at se hende i løbet af en uge. Det er, som det skal være :-)

Jeg kom vist fra en kop kaffe …

Du vil sikkert også kunne lide