6

Jule(betuttet)stemning…

Selv syg findes ikke i min ordbog, men bekymring for mig selv opstår momentant og denne gang mere massivt og med en længere tidshorisont end jeg har tilladt de sidste 2 år. Efter at have brugt de sidste år på at passe alle de alvorligt syge og døende i egen familie, og derfor have negligeret mig selv i grusom grad, er det nu nødvendigt at stoppe op og være realist i stedet for virkelighedsfornægtende…

Der har været flere tegn. Jeg har nægtet. Så er der kommet endnu flere tegn. Jeg har stadig nægtet og er blevet midlertidigt blind. Til sidst nægter kroppen at jeg ignorerer den… og strejker…

Lægen… Ja, den nye altså – den gamle døde jo – kigger, føler, spørger, trøster… Nej, tæerne falder ikke af. Nej, det er ikke alvorligt, men kan da blive det. Jo, du skal naturligvis undersøges. Om det er diabetes? Hmmm, måske… men det kan en blodprøve afsløre…

– jeg har en tid i morgen tidlig klokken 8…

Du vil sikkert også kunne lide