4

Fri lige om lidt…

Lille projekt

At sidde stille i solen med en kop kaffe og tid nok er en gave. Jeg nyder det, mens jeg lytter til radioen, som underholder med musik fra dengang det var før.

Min ryg gør stadig opmærksom på sig selv, men direktørstolen yder god støtte og jeg skal ikke klage, så i stedet stornyder jeg, at der kun er én arbejdsdag tilbage, inden jeg kan tage hul på en stak fridage.

Margurite

Jeg håber sådan på godt vejr, for jeg vil frygteligt gerne have hul på havesæsonen og det kribler og krabler i fingre og tæer, når jeg ser på sommerbillederne fra sidste år.

Jeg trænger til at klippe, rive og utålmodigt kalde på alle spirerne derude, men fra fredag ser det lovende ud og inden kan jeg vel bruge tiden til at planlægge årets terrasseblomster. Margueritten er selvskreven. Hvert år.

Du vil sikkert også kunne lide