2

Nytårsfortsætter…

Måske skulle jeg love mig selv at…

Jeg vil løbe strækmarch med hunden i mindst 1 time hver dag…
Jeg vil spise masser af frugt, droppe smøgerne, tabe mig helt vildt og foruden disse indlysende sunde tiltag også lige vil sørge for at blive gudesmuk, få langt gyldent hår og de smukkeste og sunde fødder i en størrelse 37…
Jeg vil tale pænt til alle mennesker uanset hvad de kalder mig…
Jeg vil udvise intens interesse for filatelister og geologer…
Jeg vil opføre mig eksemplarisk overfor mine ungers legekammerater og undlade at skræmme dem med mine sindsyge ideer om sjov…
Jeg vil aldrig blive sur og råbe af andre bilister…

Altsammen temmelig urealistisk, men det er der ikke noget overraskende i, hverken for mig eller for mine omgivelser. Sådan er det nemlig hvert år når vi nærmer os nytåret…
Jeg lover og lover, men holder jeg? Næ, den statistik ser ligeså sløj ud som min skoldkoppe-plagede yngste. Jeg er altså ikke god til den slags. Det er jeg bare ikke. Jeg er meget bedre til bare at gøre det. Altså når jeg har lyst! Spørgsmålet er om jeg nogensinde får lyst?

Har du det også sådan? Her er hjælp at hente…

Du vil sikkert også kunne lide