1

Hva’ sker der lige…

Man kunne jo næsten forledes til at tro at der er en højere magt som nyder at drille… Nyder at gentage vores liv om og om igen – altså vores, som i min families…

Ældste er igen syg. Ældste er igen lige kørt ind på sygehuset sammen med far. Ældste har formentlig igen hevet sig en lungebetændelse. De har gæstet os i uendelig strøm siden før jul, så nu er vi ved at være trætte. Sådan rigtigt trætte…

Udover ældstes dårligdomme er der alligevel blevet tid til et besøg inde på Hovedbiblioteket. Sikke en dejlig oplevelse. Sjældent har jeg oplevet en service som den de stillede til skue i dag. Måske fordi de 2 bibliotekarer alligevel blev grebet af stemningen og også syntes det kunne være sjovt hvis vi kunne få skaffet materiale fra et par blade fra 1900. Der er sendt følere til København, Det Kongelige Bibliotek kan måske hjælpe og udover det er der fundet materiale, som nok skal give mig lidt at se til de næste dage. Borgerskabet står for fald, gør det… Altså i mine nylånte bøger, som skal kaste lys over en berømmet hoffotograf fra forrige århundrede. Spændende bli’r det og jeg glæder mig til at tage hul på det hele.

Du vil sikkert også kunne lide