0

Fanden ta’…

image Fanden tage kulden – men regnen er okay og gi’r dejlige våde kinder…

Turen ud i det blå endte med en visit på Almen Kirkegården inde i centrum af Ålborg. Jeg overvejede at overtale familien til en smut forbi Nordjyllands Kunstmuseum, som ligger lige overfor, men det eneste yngste havde lyst til var en tur i Ålborgtårnet – som desværre ligger lige klods op af museet.

Det havde jeg ikke lyst til, så det endte med en stille travetur med dramatisk afslutning, da Pjoskar vred sig løs af halsbåndet og i lykkelig firspring satte efter en gravhund i løbetid. Gravhundens ejer kunne løbe imponerende stærkt…

En glimrende dag med produktivitet udover det sædvanlige. Der ligger nemlig også nybagt brød til afkøling. Vaskemaskinen har kørt foreløbig 5 gange. Rengøringen er nu ved at være på et niveau hvor jeg tør invitere sundhedsmyndighederne indenfor og her er nu klar til en aften med fødderne oppe – kaffe – og en god bog…

PS – på udturen kørte vi ned forbi bilhandleren for at se om den blå bil var ankommet og der stod den! Fin var den… Jeg tror jeg slår til…

Du vil sikkert også kunne lide