9

Ajax & banankage…

Ungerne er væk og ligeledes er sommeren, så i stedet for at nyde den sol jeg troede skulle skinne over mit hyggelige terrassehjørne, har jeg i dag fået en masse kedelige ting fra hånden.

Huset er nu grundigt restitueret efter vores invasion i lørdags, efter ferieturen til Ballum. Der er gjort rent, ryddet op, vasket tøj og for det ikke skal være løgn, er der nu også en velduft uden lige.

Den kommer oppe fra ovnen, som lige nu arbejder ihærdigt på at gøre mine 3, ja tre, banankager færdige. Jeg havde fået Sanne, min fars kone, på besøg tidligere og mens vi stod og hyggesnakkede med hver sin kop kaffe, fik jeg lige en invitation til aftensmad og kig på hendes nye omgivelser. Naturligvis sammen med resten af min familie.
Hun har endelig fået huset solgt efter fars død og har fundet sig en kæreste, som hun er flyttet op til. Nu skal vi introduceres. Altså ikke til kæresten, som vi har hilst på, men til de nye omgivelser, som er et lille hus langt ude på landet oppe i nærheden af Væmmelse og Ubehag.

Samtidig med snakken bliver jeg pludselig opmærksom på 6 overmodne bananer, som ligger og dufter dejligt, men er livstrætte. I en snæver vending, kunne de godt ende som banankager, og som tænkt så gjort. Den ene er forbeholdt visitten på fredag, men de to andre er vist selvskrevne til fryseren. Altså hvis ikke jeg lige bliver nødt til at…

Du vil sikkert også kunne lide