8

Tranebær, Tærter & Tandstikkere

At være kreativ er mangfoldigt, men allermest er det forslidte udtryk i virkeligheden betegnelsen for en person, som er i stand til at fremkomme med utraditionelle løsninger på traditionelle udfordringer.

Udfordringerne er mange, når man lever et helt almindeligt og gennemsnitligt liv. En af dem er aftensmaden, eller maden i det hele taget. Jeg møder utroligt mange mennesker, som hader at lave mad og i mange år ud i fremtiden kommer til at lave middelmådig mad, som bare skal spises i en fart, for så har man da fået “noget”…

Herhjemme er vi glade for mad. Vi synes vi fortjener god mad. Veltillavet mad med tankevirksomhed bag. Det er ikke altid vi lever op til vores egne forventninger, men vi prøver i det mindste. Det er bestemt ikke altid vi er kreative, men det er meget sjældent, at vi ikke spiser god mad. Mad er mange ting – også de helt traditionelle retter.

Jeg er glad for mad i alle afskygninger. Det samme er manden herhjemme, som oven i købet er begavet med en utrolig sikker sans for det. Han elsker at kokkerere og gør det stort se hver eneste dag året rundt. Så får jeg tjansen med brød, kager og desserter, når menuen ikke lige står på frikadeller eller stegt flæsk og anden traditionel mad, som jeg er ansvarlig for.

Mad fylder med andre ord meget i vores liv. Det fik jeg lyst til at dyrke lidt, så konsekvensen af det blev Tranebær, Tærter & Tandstikkere, som fremover bliver stedet hvor jeg vil snakke lidt om mad i alle afskygninger.

Du skal være velkommen derovre :-)

Update januar 2006 – spammere ødelagde min glæde ved projektet. Måske genoptages det en dag…

Du vil sikkert også kunne lide