2

Stranddage…

image

Sommeren er for alvor kommet til Danmark og hvor vi dog nyder det herhjemme. I går aftes endte på Løkken strand i godt selskab. Det var dejligt og dagen i dag skal nok anvendes på samme skødesløse måde. Stranden skal besøges, men denne gang ender vi i Rødhus, hvor der er mulighed for at være i fred for hysteriske voksne og glade børn, tyskere og liggestole, voldgrave og transistorer.

Der skal vi hygge med kortspil, boccia, kolde vandflasker, sandwich, solskin, vesterhavet når det er bedst, marehalm og skygge når det hele bliver for meget. Vi skal drikke kolde øl, varm kaffe og fortælle løgnehistorier. Vi skal hænge ud, hvor der kan hænges ud og vi skal hygge, skal vi.

Jeg skal bare lige have vækket resten af huset… og det kan trække kostbar tid fra mine solplaner, så jeg vil gå ud og finde det kolde vand frem nu…

Du vil sikkert også kunne lide