1

Jeg har styr på det meste

Jeg er landet herhjemme. Nu er der pakket ud. Der er vasket. Jeg har styr på det meste og jeg er så privilegeret, at jeg har kunnet holde fri i dag. Morgenen er tilbragt på mit værelse. Jeg havde helt glemt, at jeg har fået eget værelse igen. Værelse med kig ud i verden. Værelse med skønne garner, smukke ting og plads til mig og mit.

Her sad jeg og drak kaffe, strikkede og planlagde små projekter, mens jeg lyttede til Faces in the Rocks af Mariee Sioux. Fin og stemningsfuld musik, jeg virkelig nyder. Yndlingsnummeret er Wizard Flurry Snow, men alle melodierne er fine og dejlige og jeg er glad for at have opdaget hende via strikkepodcasten The Gentle Knitter.

Jeg strikker på flere projekter, men på ferien færdiggjorde jeg tre sjaler og et fjerde er næsten klar til aflukning, så nu skulle der nyt på pindene og vores nye, skønne Soft Melange Eco, som jeg allerede kender fra flere (hemmelige) projekter fra tidligere på året, hvor vi endnu ikke havde kvaliteten til salg i butikken, er blevet et af mine nye yndlings-garner.

100% økologisk og helt vildt lækkert

Jeg er simpelthen så forelsket i garnet. Det rustikke og autentiske udtryk er lige mig og den bedste overraskelse kommer, når man efterfølgende vasker det. Det bliver så skønt blødt, men stadig fuldstændigt formfast og så elsker jeg, at det er en rustik, 100% økologisk uld, som samtidig er så blød, så de fleste vil være vilde med det.

Jeg er – for fjerde gang – gået i gang med Flaum. Jeg opgiver hver gang, men jeg vil så gerne eje en Flaum, så nu er jeg igang igen. Garnet er en nydelse at strikke med, så alene det appellerer til at fortsætte strikken, som naturligvis er grå. Jeg har været omkring pangfarverne det sidste stykke tid, men jeg vender altid tilbage til de klassiske grå, natur og hvidt og i dag er ingen undtagelse.

Den klassiske grå

Jeg har taget fat i den lysegrå og det går jævnt fremad med udtagningerne til ærmerne. Flaum er sjov at strikke, fordi den har en ganske særlig konstruktion og jeg undrer mig over, at jeg aldrig har strikket den færdig tidligere, men måske det har handlet om garnvalget. Jeg håber i hvert fald, at det skal lykkes denne gang.

Ind imellem strikken læser jeg. Nye magasiner er kommet til og jeg nyder at bladre i dem. Jeg sipper mere kaffe, skifter musik og nyder bare at være til.

Jeg har styr på det meste

Jeg venter besøg

Lidt oppe af formiddagen kommer Hanne. Jeg ser hende parkere ude på gårdspladsen, opdager, at jeg ikke er kommet i kjolen, jeg skulle have på i dag og når at tænke, at Hanne er dejligt ligeglad. Hun kommer ikke for at inspicere, men for at grine, snakke og hygge, så det gør vi.

Hanne er kørt hjemad for et øjeblik siden og som sædvanlig var det herligt at ses. Jeg er energifyldt og glad efter sådan en dag, så tusinde tak for visit. Nu er jeg klar til hverdagen, som for alvor starter i morgen.

Det bliver en dejlig, kort uge ;-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide