25

En Karla til Karla

Karla

Jeg har strikket Karla til Karla. Jeg har været frygtelig ked af det i det sidste døgn. Noget helt igennem uforståeligt er sket og jeg synes, at verden er blevet et fattigere sted. Et af de sødeste mennesker, jeg nogensinde har mødt, er pludselig ikke mere. Hun efterlader et gabende stort hul mange steder i den digitale verden, men det er for intet at regne, når jeg prøver at forestille mig det hul, der pludselig er i Annes familie. Mine tanker går til dem i disse timer.

Liv og død følges ad og sådan er det i høj grad også i dette tilfælde. For kun nogle timer siden er en lille pige kommet ind i verden. Hun er længe ventet. Også af mig. Jeg ved, at hun er et ønskebarn og en drøm, som endelig går i opfyldelse, så hun fortjener kun det bedste. Jeg har strikket lidt til hende det sidste stykke tid.

Karla

I går kunne jeg ingenting. Jeg kunne kun græde og siden sidde stille i egne tanker, mens jeg forsøgte at forstå det uforståelige. Jeg tænker bedst med et par pinde og lidt garn mellem fingrene og Karla er resultatet af det. En lille kjole strikket fra hovedet og ud i hænderne og helt uden opskrift. Det sidste kan der rådes bod på, men først skal jeg vist lande et sted midt mellem sorg og glæde.

Du vil sikkert også kunne lide