8

Oplys mig dog!

Kære… (jeg havde nær skrevet idiot, men der er sjældent gevinst så)

Nu har jeg igen, og for gud ved hvilken gang, spildt en frygtelig bunke tid på noget som ellers burde være indlysende umuligt.

Lyder det kryptisk? Det er det ikke, bare kedeligt. Og ærgerligt, og irriterende og ikke mindst dødfrustrerende, fordi det kunne undgåes med en enkelt oplysning lige inden man, som jeg jo ikke kan lade være med, går i gang med at spilde oceaner af tid på jeres side.

Det handler ganske enkelt om, at jeg endnu en gang har brugt en evighed på, at sidde og finde størrelser, vurdere priser og vælge farver og hernæst tastet hele skidtet ind i de dertil indrettede felter, I så smart har udviklet til formålet.
Bagefter har jeg brugt tid på at skrive og afvente godkendelse på jeg ved ikke hvor mange sider personlige oplysninger, som åbenbart skal bruges til forsendelsen af de varer, jeg næsten ikke kan vente på at få tilsendt.

Endelig! Endelig har jeg så fået indtastet de allersidste småting og trykker på ???Godkend Købet???, hvorefter I hundehoveder endelig ulejliger jer med at skrive:

No shipping outside USA!
Flot! Virkelig flot!

Hvor svært kan det være, at skrive det allerøverst på den første side jeg kommer ind på, når jeg skal i gang med at handle hos jer? Hvor svært kan det være?

– jeg håber I får neglesvamp, lumbago og tynd mave allesammen. Snart!

Du vil sikkert også kunne lide