0

Obskurt selskab…

Måske der var nogen som skulle overveje hvilken relevans edderkopper har. Det kunne tænkes, at de havde en. Rent teoretisk kunne det vel være en mulighed.
Ikke at jeg har fantasi til at forestille mig hvilken, men jeg er også undermåler, når det kommer til fauna og den slags skal man gå stille med, så fortæl det ikke til nogen.

Edderkopper er mig ligeså meget imod, som slacks i gabardine (red.: kipervævet stof oftest af uld eller uld/polyester), tang mellem tæerne og det at opdage, at man har siddet på en slikkepind en times tid eller to.
Ingen af delene gør noget positivt for mig, men heldigvis er vi mennesker forskellige og derfor er der mennesker som kan lide edderkopper, gabardineslacks i pangfarver, tangbade og det at være indsmurt i slik.

Hov. Stop. Er der mon virkelig mennesker, som kan lide at være indsmurt i slik? Orv ja, det er der tilsyneladende eller snakker vi her om noget helt andet, som ikke handler om mere end slik og indsmurt. Jeg tror det næsten, men igen kommer min mangel på greb i virkeligheden mig nådigt til hjælp. Jeg opdager jo ingenting før det er for sent…

Ikke fordi jeg skal være indiskret, men er det ikke en af de lokale bloggere, vi ser optræde i fint selskab lidt nede af siden? Ih altså… og så i så fint selskab Anja ;-)

PS – vid at det er strengt forbudt at overveje at efterprøve teorien om, at jeg måske også optræder i obskurt selskab derude. Det gør jeg naturligvis ikke.

Du vil sikkert også kunne lide