17

Jeg ved, hvad jeg taler om

Vejret er ikke det bedste i dag. Faktisk langt fra. Det blæser voldsomt og regner ind imellem, så man tror, det aldrig stopper. Kastevinde vælter ting på gaden og er man ude i virkeligheden, kommer man ind og ligner en ulykke, hvis man har hår som mit.

Jeg ved, hvad jeg taler om. Jeg passerede et spejl hos lægen, da jeg var til min årlige tjek-op denne tidlige formiddag og hvis fantasien ikke rækker, kan jeg fortælle dig, at jeg lignede en høstak efter mødet med en skypumpe.

Der er ikke plads til svinkeærinder

Efter en god snak med lægen, som bor inde midt i centrum, vendte jeg næsen mod Gug og GARNUDSALG.DK igen. Der skulle arbejdes igennem, for vi er i gang med de sidste forberedelser, inden turen går sydover. Der er løse ender, der skal bindes med råbåndsknob og der er aftaler, vi lige skal have styr på. Det går fremad og vi er næsten i mål, så jeg har vendt mig mod lidt af de små projekter, der ville egne sig til en biltur ned gennem Europa.

Jeg ved, hvad jeg taler om

Hvad egner sig til en roadtrip ned gennem Europa?

Jeg har garn liggende på bordet og friste, men jeg tror faktisk, at jeg ender et helt andet sted. Jeg strikker de sidste og lange pinde på et sjal og har ønske om at strikke yderligere en tre stykker, så måske et af dem må med på turen. Den slags når sjældent proportioner, som gør det uegnet til at medbringe i en taske, når vi tager ud på de lange dage, hvor vi besøger leverandør efter leverandør, men oftest med små pauser lagt ind imellem besøgene. Det er i disse pauser, at jeg hiver strikketøjet op af tasken.

Det vækker opsigt, når jeg strikker. Det gør kun virkelig gamle damer, siger vores leverandører i støvlelandet samstemmende, men de er glade for, at vi i Norden elsker at strikke. Det lever de jo godt af :-)

Vi må pakke i morgen

Vi er ikke klar til den tur, men vi bliver det. Vi skal køre i morgen, men vi har ikke pakket og vi når det heller ikke, før i morgen. Det tager små 10 minutter at pakke, har jeg efterhånden erfaret, så jeg tager det roligt. Tandbørsten og så er vi kørende …

Jeg er lidt stresset lige nu, men det forsvinder jo, når jeg først sidder i bilen og vi sætter destinationen til Toscana. Det er faktisk så meget i orden med mig.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide