4

Hold da helt op…

– hvor den julekage dufter dejligt…

Endnu en gang lykkedes det at få alt bageriet på plads inden familien indfinder sig til juledage i det nordjyske. Julekagen var det sidste jeg gerne ville nå, så nu er der fred på den front.

Nå ja, så er der alle de andre, som stadig mangler lidt opmærksomhed, men ikke om jeg gider mere i dag. Kommer tid, kommer råd. Gerne som i imorgen, hvor vi bl.a. er overmodige nok til at planlægge en dag i IKEA. Indrømmet, det er vildt og sikkert også ganske uforsvarligt, men mit stille håb er, at det kun er mig og min familie, som synes IKEA er interessant på den sidste søndag inden jul.

Vi havde egentlig aftalt, at Den Gamle By i Århus stod for skud, men vejret bliver simpelthen for koldt til at ældste kan klare så mange timer udenfor. Der er ligesom ingen grund til at invitere sygdom, når det kan undgåes, så alternativet er altså en tur i IKEA. Ungerne må så bestikkes, men det vil ikke være første gang. Jeg burde være født i Rusland, så go’ er jeg til det.

Jeg håber at falde over ALLE de julegaver jeg mangler at købe, men IKEA og julegaver gi’r på en eller anden måde ikke så meget mening for mig. Alligevel har jeg lov at håbe, så det gør jeg indtil nogen kommer og slår mig oveni hovedet med det. Ellers er der ingen vej udenom. En tur til centrum er vist på sin plads en af de nærmeste dage.

Mormor har, som sædvanlig, tilbudt sin assistance i forhold til møgungerne. Hun gider godt lege julehyggestue med dem, mens deres forældre bliver anholdt for grov og intimiderende opførsel i Salling.
Julegaverne skal ikke bare overstås og derfor har jeg det utroligt svært med at være så sent ude med de fleste af dem. Godt nok er der strikket til nogle, købt lidt til andre, men stadig mangler jeg størstedelen af dem. Jeg vil så gerne, at gaverne er velovervejede, så… jeg kan vist ikke vente for længe med at komme i gang, hvis jeg med sandhed skal kunne sige det er tilfældet.

En eller anden… spark mig i det jeg sidder på!

Du vil sikkert også kunne lide