4

Min store kærlighed

Min store kærlighed er og bliver Kenneth, men jeg har faktisk en anden stor kærlighed lige nu. Nemlig Big Love fra ANKESTRICK. Ikke at den får meget kærlighed i disse dage, men lovende ser den ud.

Jeg er nået til det sted, hvor alting giver mening. Det sted er altid rart at nå til. Nu kan jeg se hele idéen med at strikke, som jeg har gjort i allerede et utal af masker. Det hele samles og pludselig åbenbares faconen og idéen får liv.

Min store kærlighed er og bliver Kenneth, men jeg har faktisk en anden stor kærlighed lige nu. Nemlig Big Love fra ANKESTRICK

Her fra er det næsten bare ligeud

Fra dette sted på strikken er det omtrent uden falbelader. Der er enkelte indtagninger, som er nemme at huske, men resten er automatstrik og det passer jo perfekt til julefilm, kanelkaffe og benene op, så det glæder jeg mig til sker.

Lige nu er der så meget fart på hverdagene, at jeg kun strikker ganske få pinde ind imellem. Det er svært og jeg savner at fordybe mig i strikketøjet.

Min store kærlighed er og bliver Kenneth, men jeg har faktisk en anden stor kærlighed lige nu. Nemlig Big Love fra ANKESTRICK

Léttlopi og godt med håndcreme

Jeg strikker i et af mine yndlingsgarner; Léttlopi. Det er et autentisk, islandsk uldgarn, som de fleste nok vil betakke sig for at bære alt for tæt på huden, men jeg er teflonbelagt, så jeg er vild med det.

Til denne Big Love strikker jeg i den smukke, lyse grå. Det er en af mine favoritfarver og garnet kender jeg jo allerede, så det er som at komme hjem, hver gang jeg strikker i det.

Garnet udtørre på magisk vis mine hænder. Det kræver faktisk oceaner af håndcreme og jeg ved ikke rigtigt, hvorfor det er sådan, men jeg ved bare, at håndcremen skal være indenfor rækkevidde.

Min store kærlighed er og bliver Kenneth, men jeg har faktisk en anden stor kærlighed lige nu. Nemlig Big Love fra ANKESTRICK
Min store kærlighed er og bliver Kenneth, men jeg har faktisk en anden stor kærlighed lige nu. Nemlig Big Love fra ANKESTRICK

Den bliver så pæn

Trøjen bliver så pæn og modellen er smart og falder lige i min smag med sit enkle udtryk. Jeg glæder mig til at få tid til lidt mere strik, så jeg snart når i mål med den.

Hvad laver jeg så?

Og hvad laver jeg så, når jeg ikke strikker? Jeg arbejder en god del af døgnets 24 timer lige nu. De, som er tilbage, bruges på personlig udvikling, venner og familie og finsovning, for det trænger jeg altid til. Jeg sover elendigt om natten for øjeblikket. Jeg er vågen mange gange.

Jeg falder hurtigt i søvn. Meget hurtigt. Så vågner jeg ved 2-tiden og der fra vågner jeg hver eller hveranden time natten igennem. Jeg lykkes som regel med at falde i søvn igen, men det er med varierende held, så der er morgener, hvor jeg ville give meget for en slatten rygrad. Sammen med en manglende arbejdsmoral, ville den måske lade mig blive hjemme under dynen, men sådan er jeg bare ikke indrettet, så afsted med mig. Den hængte kat …

Det er overgangsalderen, siger de kloge

Der er mange som fortæller mig, at den dårlige søvn formentlig hænger sammen med min overgangsalder og er det sådan, så er det nådigt sluppet. Jeg har ikke andre gener og jeg er så vant til at sove minimalt fra mine år med Alexander, at jeg ikke synker ned i selvmelidenhed, men bare klør på. Jeg ved jo, at vi sagtens overlever at mangle lidt søvn og min indhenter jeg bare, når jeg bliver gammel ;-)

Næ, det er mest af alt tiden, der løber alt for stærkt, der dræner mig for øjeblikket. Jeg når ikke halvdelen af det, jeg gerne vil og egentlig også bør. Jeg når noget. Noget er bedre end ingenting.

Det husker jeg på en mandag som denne. Noget er MEGET bedre end ingenting.

I praksis betyder det …

Efter arbejde har jeg besluttet, at jeg tager på venindebesøg. Et skørt tidspunkt måske, for jeg slipper ikke fra arbejde før tidligst klokken 17, men nogen gange skal man bare gøre den slags. Det bliver ikke til mange timers samvær, men igen er noget bedre end ingenting og jeg glæder mig allerede helt vildt til at se Ella. Ella er også kærlighed.

Må din mandag blive sådan én, hvor tiden føles hverken for kort eller for lang.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide