3

Arghhh… jeg gider ikke…

Du godeste… det trak tænder ud, men det ser endelig ud til, at jeg er nået til vejs ende med alle de ventende opgaver.

Nogle ting overrasker og viser sig desværre at koste meget mere energi end jeg orker. Et eksempel kunne være at få betaling fra kunderne. Sjovt nok er de ganske og aldeles glade og tilfredse når varen leveres, men efterfølgende knapt så begejstrede når regningen kommer ind af døren. Af uransalige årsager lykkes det dem altid at smide den væk, forlægge den underlige steder, glemme den eller bare være ganske gement uvillige til at slippe slanterne.

Der er mange grunde til ikke at være selvstændig. Det her er en af dem der vejer tungest.

Aftenen skal til gengæld bruges til hygge med familien. Vi skal have juletræet slæbt ind og i år håber vi, at det ikke langsomt begynder at stinke af katteurin. Det gjorde det for et par år siden og det resulterede i en ynkelig erstatning af et juletræ indkøbt i sidste sekund. Denne gang går det naturligvis bedre.

Efter juletræ er det vist tid til kaffe, juleguf og hygge i sofaen. Vi trænger til at grine, så mon ikke vi finder os en god film med masser af sjov og allerhelst lidt jul og sne…

Du vil sikkert også kunne lide