5

Dovendag

Bollerne er klar til ovnen. De fik et drys soltørrede tomater, sorte oliven og revet ost. Ovenpå er de drysset med frisk rosmarin og groft havsalt. De kommer garanteret til at smage dejligt og så vil de være klar til aftensmaden, så vi alle når en smagsprøve, inden de skal i madpakkerne.

Klar til ovnen...

Alexander raller temmelig meget, så måske var vi alligevel overmodige i går, da turen gik til regnskoven, men vi må tage tingene, som de kommer. Der er masker, trusler og andet at gøre godt med, inden vi begynder at male noget som helst på væggen.

Solen forsvinder langsomt bag de omkringliggende træer, så jeg vil smutte ud og hente vasketøjet ind i varmen, hvor det kan få lov til at tørre det sidste. Imens ryger brødene i ovnen og bagefter er det tid til en kop kaffe og søndagsavisen…

Du vil sikkert også kunne lide