18

Jeg hader det!

Lige så godt det bliver – lige så frygteligt er det, mens det står på…

Jeg skal have ny computer. Vi ER i gang. Jeg er latterlig, når det kommer til den slags, for jeg HADER at skulle installere og konfigurere. Jeg HADER det faktum, at ligegyldigt hvor grundig jeg synes, at jeg er, så er der altid noget som glimrer ved sit fravær, når jeg først går i gang med at bruge den nye. Der er ALTID noget jeg i skyndingen glemte at tage højde for. Jeg lærer det ALDRIG og jeg HADER det fortsat…

Jeg er klog denne gang. Jeg har konsekvent NÆGTET manden adgang til denne computer. Han må pille, rode og rage på den nye. Installere og konfigurere. Smutte indenom registreringsdatabasen, flå løsdele ud og sætte dem omvendt ind igen. Han må sådan set gøre lige hvad han vil, med undtagelse af at røre ved denne computer.

Lige nu klarer jeg mig uden alle (der var mange) mine quick-launch ikoner, som pludselig er ikke-eksisterende, men… “Jeg sværger! Jeg rørte IKKE ved noget som helst!”.

Nej, men det tror jeg da også på. De bestemte sig nok bare for at forsvinde lige præcis i de 2 minutter du tilbragte ved min computer Kenneth. Naturligvis…

Du vil sikkert også kunne lide