17

Når vedholdenhed sejrer

I går aftes lukkede jeg den sidste maske af på et strikketøj, som har været mere end en måned undervejs. Det er vist aldrig sket før, at jeg har ladet noget tage så lang tid uden at miste interessen og til sidst kassere, men denne cardigan har alligevel været så stort et ønske og så lækker en oplevelse, at jeg stædig har strikket lidt her og der.

Det er ikke fordi den er noget særligt. Faktisk er den mest af alt sådan en hverdagsting, men den er strikket af Blackhill Højlandsuld og Blackhill Alpaca og det bliver bare så blødt og lækkert, at jeg altså har været vedholdende og er fortsat langt ud over det sædvanlige.

Trøjen der var længe undervejs

I dag skal den monteres. Der er sømme at sy, tråde at hæfte og knapper at vælge. Der er måske også lige en hurtig vask og så er der den langsomme tørring, inden jeg for alvor kan flytte ind i den. Det gør vist ingenting, for med den tålmodighed jeg allerede har udvist, bliver det jo intet problem at vente yderligere en dag eller to. Min vedholdenhed har sejret. Hvem skulle lige have troet det? Ikke mig ;-)

Må din dag blive fuld af små hverdagssejre :-)

Du vil sikkert også kunne lide