3

Jeg er nyrig…

Først den gode nyhed! Jeg har lige vundet 750.000 dollars af de bedste. Det svarer med rund hånd til næsten 4 millioner kroner, så det er da en pæn slat.

Hvad skal jeg dog med alle de penge? Rejse dem op, sætte dem i banken eller investere i en større tilbygning med indbygget swimmingpool/vandland, hvilket helt sikkert vil vække jubel blandt halvdelen af familiens medlemmer.

Flyve en tur ud til Indien. Lugte, spise og sanseløst give los for alt det landet gemmer på for sådan en som mig for bagefter at fortsætte verden rundt uden overhovedet at bekymre mig om hvornår jeg skal være hjemme igen?

Spise mig dårlig i Beluga kaviar, eller måske købe den Chrysler jeg er så forbandet vild med og så bare have en Triumph eller to, sådan for sjov?

Kaste mig modigt ud i en trekking-tur i Himalaya-bjergene. Naturligvis med købte bærere, som er klar til at slæbe mit usle og alt for slidte legeme op og ned ad bjergpassene?

Tage til Tibet og lade mig indskrive i et kloster derude – det kræver kun et nyt generalieblad, som vel ikke kan være vanskeligt at købe med alle de nyerhvervede penge?

Der er så uendeligt mange muligheder, men den dårlige nyhed er, at det er en Mr. Phil Owens fra Nigeria, som påstår jeg har vundet…

Du vil sikkert også kunne lide