2

Regnvejrsmorgen

Regnen siler ned udenfor. Jeg har siddet her foran computeren, med lyset tændt, den sidste time. Jeg har set min familie vågne en efter en. De er kommet trippende ud fra varme dyner og verden har været svær at få hul på. Der er gråt, mærkt og lidt koldt, synes de…

image

Selv nyder jeg en morgen som denne. Jeg kan jo lide regnvejr. Jeg kan lide at sidde indenfor, med kaffekoppen indenfor rækkevidde og kigge ud på regnen. Jeg kan lide stilheden og jeg kan lide en smule alene-tid inden resten af matriklen begynder at røre på sig.

I dag bliver en fantastisk dag, det er jeg sikker på :-)

PS – så kom buddet, bankede på døren og leverede mine nyindkøbte huler.
Nu må solen så godt snart begynde at skinne, så beduin-Liselotte ka’ slippes løs, men inden skal arbejdsdagen lige klares. Jeg har en lang, men dejlig dag i vente. ;-)

Du vil sikkert også kunne lide