2

En go’ dag…

Godmorgen verden. Herfra hvor jeg sidder, kan jeg se spredte tynde skyer, solskin og en enkelt stribe efter et fly. Jeg kan se viltre tr?toppe og h?re duerne synge godmorgen til hinanden og solskinnet. Jeg kan drikke min kaffe, som blev sat over inden badet.

Jeg stod op 6.15 og n?ede lige at sige godnat til s?ster, som kom hjem fra arbejde. Senere i dag m?des vi igen, begge v?gne, inden hun drager p? arbejde endnu en nat.

Jeg skal f?rst m?de til direkt?rtid. Klokken 9.00 kaldes til samling, men inden skal jeg bev?ge mig tv?rs gennem byen. Det er sikkert ikke blevet nemmere siden jeg selv residerede her, s? jeg tager hjemmefra i god tid og h?ber p?, at parkeringsplads ikke er urealistisk derinde p? ?sterbro. Naivt m?ske, men vi f?r se.

I eftermiddag skal der provianteres. Der er indk?b, som skal overst?s. Videob?nd til optagelser og frugt til frokosterne. De har meddelt, at der ikke er mulighed for at k?be mad derinde. Skolen er lukket for sommeren s? det handler om at t?nke kreativt og der st?r jeg jo helt af med minus sans for den slags, n?r sommeren endelig har t?nkt sig at arrivere – derfor frugten.

Jeg tror det bli’r en god dag :-)

Du vil sikkert også kunne lide