9

Og så endnu en gang for prins Knud…

Hmmm… hvis det her skal til at ske med 4 måneders mellemrum, ender det med at være en mere end almindeligt dyr post på budgettet. Endnu en gang må vi forlige os med tanken om, at have overbelastet maskinen. Den er stået helt og aldeles af og sidste gang han var her, var ikke nogen billig fornøjelse.

Denne gang er det også motoren. HFI-relæet slår lystigt fra hver gang jeg forsøger mig, så der er helt klart ugler i den mose. Gnister har jeg ikke set endnu. Det siges ellers, at de står ud af ørerne på mig, for jeg er meddelt, at reparatøren ikke kan komme før engang løbet af fredagen.

Vasketøjet hober sig op, men så skal jeg ikke spekulere mere på hvor weekenden skal tilbringes. På arbejde og ude ved vaskemaskinen. Rart sådan at have den slags på plads allerede…

Du vil sikkert også kunne lide