0

Go’ start p? weekenden…

“Du ligner et levn fra 70’erne…”, sagde yngste, da hun s? min nye klipning. Ikke at jeg med min bedste vilje kan forst?, hvordan i alverden hun mener at vide, hvordan jeg og resten af danmarks befolkning tog sig ud dengang, men det var da mening for mere end den femmer jeg bad om… ;-)

G?sterne var ankommet, da jeg kom hjem. Vi har hygget hele dagen med ingenting og alting. Det meste af dagen er tilbragt omkring spisebordet, som er husets hjerte. Her fra udg?r alting og det har v?ret sk?nt.

image I morgen vil vi p? torvet og k?be gr?ntsager og krabbekl?r, blomster og til sidst en smut ned i Ali Baba’s k?lder efter l?kkerier.

Bagefter vil vi tage en tur op gennem det gamle ?lborg, som er smukt og fuld af historier.

Vi har planer om, at tage turen ned under Algade, for at f? et kig ind i en forl?ngst forsvunden tid med gr?br?dre, kirke og d?d, bare fordi vi kan.

N?r vi kommer hjem, har jeg lovet at servere hjemmelavet rabarbert?rte med vanilleis.

P? programmet st?r ogs? gensidig fork?lelse. Jeg har udloddet en fransk manicure til geng?ld for en omgang ansigtszoneterapi.

Vi skal n? at snakke, l?se strikkeb?ger, g? ture med hundene, grine, spille og spise god mad, s? der er grund til at begynde at spare lys sammen. Det er sengetid nu…

Du vil sikkert også kunne lide