7

Hun tog det hele…

Jamen altså Lotte, du har jo taget det hele så der ikke var en krumme tilbage til mig, altså… :-(

Musikalsk intelligens? Prøv at finde det et andet sted, for her er det så godt som ikke eksisterende (ja, ja… så si’r jeg det – jeg scorede 1). Til gengæld er den sproglige helt i top (hvem skulle have troet det?) og jeg ligger lunt i svinget på de fleste af de andre.

Helt ærligt, musikalsk intelligens ville jeg altså frygteligt gerne være i besiddelse af og med min fortid som korsanger med endda rigelige solooptrædener, kan det da bestemt undre mig lidt, at ikke flere er udvandret undervejs, men man må vel tro Gardner, sagde hende, som ikke spiller på så meget som en bongo-tromme og i virkeligheden heller aldrig kommer til at drive det musikalske til andet end irritation for mine medmennesker.

Nå, jeg skal vist ikke gøre mig håb om en fremtid indenfor musikverdenen, men til gengæld kan jeg finde op og ned i selv pressede situationer, fungere rimeligt i selskab med andre og drive alle til vanvid med min logiske sans. Den slags er ikke så ringe endda.

Forøvrigt sad jeg for én gang skyld klistret til skærmen, da Test Nationen løb af stabelen. Jeg sad med papir og blyant og gættede løs sammen med resten af familien og lad mig sige det, som det er. Jeg er ikke helt dum – uagtet at den musikalske intelligens altså tilsyneladende er stort set fraværende…

Det er da en trøst… af en slags…

Du vil sikkert også kunne lide