23

Jeg forstår, hvis det ikke interesserer dig det mindste, men …

Hej. Jeg hedder Liselotte. Jeg er 52 år gammel. Jeg kører gerne en længere omvej til arbejde om morgenen, for at få lov til at sidde lige her …

Alfa Romeo Brera

Jeg kører i en Alfa Romeo Brera 3.2 jts q4 med sky window og derfor lækkert kig til vejret året rundt. Jeg oplever mange sjove ting sammen med min bil. Det er skønne , små samtaler, der udspiller sig omkring disse lidt sjældne biler. Det er sjældent, at de ivrigste bilglade antager, at den er min.

En gang er jeg blevet opholdt på en tankstation af en mand, der nonchalant lænede sig op ad bagsmækken, mens jeg var i gang med at tanke. “Er du egentlig klar over, hvad det er, du kører i?“, spurgte han. Resten er historie, men lad os bare sige, at den bemærkning ikke passerede upåtalt …

Jeg kan f.eks. lytte til denne på mine morgenture, for et morgenspark er godt …

Jeg håber aldrig, at jeg bliver for gammel til at få thumbs up eller glade smil af de andre bil-entusiaster, jeg møder på vej til arbejde.

Jeg elsker at køre bil. Jeg elsker helt særligt og meget passioneret min bil. Jeg elsker at der findes andre, som også elsker biler …

Du vil sikkert også kunne lide