4

Så rejser hun snart igen…

Yngste skal af sted på koloni. Fire dage kan det blive til, med afgang i morgen tidlig. Taskerne er fundet frem og jeg er plaget hudløs i forhold til pakningen, for den mener hun bestemt, at vi forlængst burde have klaret. Det bliver nu først i dag. Lidt bestemmer jeg endnu…

image

Hun skal til Møgelø og bo på Juulsborg. Det ser fantastisk ud og jeg er næsten misundelig. Et smukt sted med en udsigt, som tager pusten fra de fleste.

Øen ligger midt i Julsø nedenfor Himmelbjerget, som naturligvis også skal besøges, ligesom AQUA Ferskvands Akvarium kan forvente en mindre invasion en af de nærmeste dage.

Det allerbedste ved hele konceptet er ifølge yngste skud på stammen, at de skal fragtes til øen i robåde. Intet slår konceptet vand og børn og oveni i det, er der er allerede nu forventninger om våde strømper, dukkerter (frivillige som ufrivillige), spøgelseshistorier, nattevandringer og drengene mod pigerne, slikposer, natteroderi, skænderier, kærester, søvnløse nætter, skovture, kolonimad (åbenbart spaghetti og spaghetti og spaghetti) og ømme fødder af al den vandring de voksne garanteret forventer.

Hvor er det stort, at der er voksne som gider… og hvor bliver det garanteret fantastisk…

Du vil sikkert også kunne lide