4

Skidt og snavs… igen

Og snart er jeg ekspert i at flytte støv. Tro mig, når jeg siger, at det ikke er min yndlingsbeskæftigelse…
image
Vi skal have nyt køleskab. Vi trænger. Det er efterhånden ved at være 12 – 13 år gammelt og fungerer nu stadig upåklageligt, men det er bare ikke stort nok til vores familie. Da vi investerede, var vi to voksne og en baby. Nu er vi 2 voksne og 2 meget sultne børn, så det tangerer næsten en nærdødsoplevelse, at åbne lågen.

Det vælter ud med mere eller mindre interessante ting. Fast plastik er okay, men glas med mine rødbeder er knapt så sjove, at se springe ud af køleaggregatet. Derfor et nyt og større og så langt, så godt…

Det viser sig – naturligvis, fristes jeg til at sige, at det gamle køleskab havde en bredde på 55 cm, hvilket køkkenet faktisk var bygget efter. Til gengæld skal køleskabe ikke vokse mere end et par centimeter i højden, før de også opnår den formidable bredde af hele 59,5 cm, hvilket den skarpsindige læser hurtigt vil kunne konstatere, er 4,5 cm for meget.

Åh ja… vi manglede 4,5 cm for at kunne have det nye køleskab og den slags er ikke sådan at kompensere for, så der var kun én ting at gøre. Den gamle væg skulle fritlægges. Al den gamle puds skulle af, så der optimalt ville være de ønskede ekstra centimeter. Yderligere skulle den anden væg – gasbeton – saves smallere. Åh ja…

Den slags støver. Den slags støver fuldstændigt lige så meget som det her og det her, så kom ikke og præsenter mig for et krav om rengøring. Jeg nægter. I lang tid…

Du vil sikkert også kunne lide