2

Kaos

Jeg har stadig 2 meter køleskab stående midt i mit køkken. Ikke at jeg har mærket frygteligt meget til det, for jeg faldt omkuld i sønnikes seng tidligere på dagen. Vi skulle hygge – og det gjorde jeg så ved at tage et kig på den indvendige side af øjenlågene.

imageEfterfølgende måtte jeg sande, at “småjusteringer” (som manden så optimistisk benævnte dem) som nedrivning af det meste af en væg, pudsning og siden spartling, maling og hvad har vi her, kommer til at kræve al min tålmod.

Vi lever i kaos og skal jeg være helt ærlig, så kan det undre mig, at han orker at gå i gang med den slags, for jeg bliver noget så ulidelig. Jeg kan ikke leve i den slags. Jeg kan med nemhed overse rod og nullermænd i næsten sundhedsskadelige mængder, men ikke samtidig. Jeg kan også sagtens fungere midt i et miskmask af vasketøj, skoletasker og vinterjakker. Jeg kan uden at blinke, gå gennem mit hjem med gæster, som fejlagtigt tror der er blevet gråvejr udenfor, fordi jeg ikke har pudset vinduer, men jeg kan ikke leve i ombygningsrod. Jeg kan bare ikke.

Jeg prøver. Jeg gør mit bedste, for jeg ved, at efterfølgende kommer alt det gode. Alt det jeg ender med at blive så glad for, men helt ærligt. Jeg gad ikke bo sammen med mig, mens den slags står på…

Du vil sikkert også kunne lide