0

Inleaf Design

image Inleaf Design anvender naturens egne smukke mønstre, når de skaber boligtilbehør i smukke tekstiler. De er glade for at bruge hør, som kun bliver smukkere af at blive vasket ofte.

De laver forskelligt tilbehør, men lavendelpuderne med velduft hvor som helst du måtte ønske det, er smukke i farverne. Naturligvis kan man selv sy dem og inden da, kan man sikkert også finde ud af at lave eget tryk, som ligner disse – hvis man gider…

image Viskestykkerne i hør bliver kun bedre og bedre med tiden. Et gammelt hør viskestykke, som er vasket om og om igen, er det allerbedste til pudsning af glas og en viduespudser lærte mig for år siden, at ethvert vindue bliver blankt, hvis det til sidst tørres over med en hørklud. Han har ret, men det er nu ikke ensbetydende med, at mine bliver det den sjældne gang, de bliver pudsede ;-)

Jeg synes priserne er temmelig pebrede, men farverne forførte mig og sammen med det enkle tryk, synes jeg faktisk, at deres design har et fantastisk udtryk.

Jeg vil gemme ideerne og måske genbruge dem, når jeg engang får lyst til at lege med tekstil farver, men jeg vil ikke investere i deres design, for det er ganske enkelt for dyrt for min pengepung, selvom det er unika…

Du vil sikkert også kunne lide