4

Kastanjetid

image Det er ved at være tid for hestekastanjerne. Vi henter dem lige nede i bunden af haven og der er så mange, så vi aldrig nogensinde får brugt allesammen, men jeg kan lide at have dem liggende på et fad også, alene fordi de er så fantastisk smukke i farverne.

Vi lavede i mange år kastanjedyr. Slæbte indenfor og fandt garn og tændstikker frem og gik i gang.

Nu er ungerne vist for store til at synes, at det er sjovt, så kastanjerne må jeg nok selv samle og så ellers lægge i fade og kurve til almindelig beundring, men det er nemt, for de falder af træerne og lægger sig som et stikkende tæppe på græsset nede i bunden af haven, hvor de så mageligt henslængt venter på, at jeg kommer forbi med lysten til at lade dem pynte.

Lysten har jeg, så mon ikke snart jeg skal forbi og se, om de er klar til en tur indenfor.

Opskrift på en edderkop.

Hvordan ser man forskel på en heste- og en spisekastanje?

Du vil sikkert også kunne lide