4

N?… var det “bare” det…

Hold da op. Jeg klapper lige mig selv og manden p? skulderen. Der var IKKE en lungebet?ndelse. Det der er tilbage, er l?st og fint og kan klares med maskeindsats fortsat. Vi har v?ret seje… jubi!

I stedet var der en halsbet?ndelse, som ogs? forklarer hvorfor s?nnike ikke har haft lyst til at spise siden i g?r aftes. Underligt at den slags stadig overrasker, for selvf?lgelig kan den unge mand rammes af den slags, ligesom vi andre kan. Vi er s? vant til lungebet?ndelser, at vi snart ikke kan se skoven for bare tr?er…

Penicillin er n?dvendigt. Operation p? onsdag kan vi glemme, for man skal v?re HELT rask. Vi er alts? der, hvor vi egentlig har plads p? “budgettet” til ture ud af huset uden hensyntagen til helbred. Der er vist noget med en premiere p? nowed chokoladefabrik og noget og den slags kan man sagtens se med en halsbet?ndelse, hvis man bare er feberfri og i godt selskab.

?h, sikke en lettelse, at det ikke var “andet” end en banal halsinfektion af dem, der g?r 12 p? dusinet af lige for ?jeblikket…

Du vil sikkert også kunne lide