0

P? vej i seng…

Det er hvad jeg er. P? vej i seng. Godt brugt efter en lang dag i dejligt selskab.

Vennerne indfandt sig ved 16-tiden og s? tog jeg Christina med p? shoppe-tur inde i centrum. Det var hendes udtrykte ?nske og ikke noget jeg opfandt pludseligt. Hun er en habil shopper s?dan… helt diplomatisk udtrykt… ;-)

Butikkerne lukker, slukker og l?ser jo klokken 19, s? herefter gik turen hjem, hvor aftensmaden ventede. Den har vi s? siddet over lige siden, alt imens verden er blevet vendt.

Christina kunne fort?lle, at Kenneths (og i en kort periode ogs? min) chef var d?d. Ingen ved af hvad eller hvorfor, men med det liv han b?d sig selv, havde ingen af os vist forventet, at manden blev meget gammel. Alligevel var det trist. En ?ra er p? en eller anden m?de slut og den mand var fantastisk. Et energibundt uden lige og mage og med talenter, som rakte ud over det almindelig d?delige ind imellem kunne optage.

Havde han penge, havde alle penge. Han har givet mig nogle fantastiske oplevelser, som jeg aldrig havde f?et uden at kende ham. Han har givet mig ensomme stunder, hvor jeg havde brug for Kenneth ved min side, men han fandt aldrig forst?else for vores behov for at kunne deles om alt omkring Alexander. Han hadede b?rn, men han elskede voksne og livet i overhalingsbanen og ville man med p? tur, var man altid mere end velkommen…

Han var en meget speciel mand, som er kendt af det meste af K?benhavns forretnings- og natteliv, s? det var trist at h?re, at manden afsluttede sit liv med nogle ensomme ?r, kun i selskab med alkoholen, som altid havde kunnet f?re ham ind i glemslens t?ger, hvor han i perioder af sit liv havde det allerbedst.

Jeg havde ingen kontakt med ham de sidste mange ?r, men jeg synes alligevel, at jeg kan m?rke, at han efterlader et lille hul inde i mit hjerte. Det heler naturligvis, men jeg sendte nu en stille tak afsted til ham, for alle de oplevelser han har givet mig gennem ?rene. Jeg er vokset af dem allesammen. B?de de gode og de d?rlige…

Du vil sikkert også kunne lide