1

Og s? er det godnat…

image Denne weekend forsvandt mellem fingrene p? mig. Der har v?ret meget i ugens l?b, som har kr?vet min opm?rksomhed, s? jeg tror energien har v?ret brugt p? forh?nd.

Mit liv er ikke statisk. Det er heller ikke kedeligt. Det byder p? mange udfordringer og jeg er god til at tage fat fra en ende af og ikke lade mig overmande. Jeg er ikke overmandet. Jeg er vist bare en smule brugt.

Dagen i dag er brugt p? lidt juleforberedelser til siden her. Jeg er ikke tilfreds. Desuden er der vasket i bund. Jeg er tilfreds. Jeg har hygget med familien, tudet over f?dsler hele eftermiddagen og set film i aften. Jeg har drukket mindre kaffe end jeg plejer. Jeg har pudset s?lvt?j. Jeg har beundret Olines impulsive oprydning p? eget v?relse. Jeg har ventet p? et lam s? lamt, s? det slet ikke kunne komme. Jeg har hjulpet en veninde med et nyhedsbrev. Jeg har lavet en hjemmeside for en god ven. Jeg har spist pizza og jeg har siddet stille og kigget p? min familie og t?nkt, at jeg er jordens heldigste menneske…

Der er snart mandag. Jeg slap med en weekendvagt uden at komme afsted p? arbejde. Jeg har v?ret heldig, for s?dan er min verden jo i grunden ogs? s? fyldt med alt det gode :-)

PS – den snert af indebr?ndthed du fornemmer, har INTET at g?re med, at jeg har d?dskrampestrikket i en uge p? noget, som viste sig at v?re skrupforkert for 1 time siden. Nej, nej…

Du vil sikkert også kunne lide