4

Årets julegave!

image Elusive Collection laver de smukkeste ting i strik, som efterfølgende bliver filtet. Resultatet er meget varme og rustikke tekstiler, som til gengæld bliver næsten æteriske med de dekorationer, som er valgt.

Jeg har fundet årets juletrøje, som jeg ville elske at gemme mig i, når aftenen bliver kold og behovet for at akkumulere varme indfinder sig. Den er oven i købet rød som julen, så jeg synes den er helt vidunderlig.

Der er masser af andre ting, som er smukke. Jeg har forelsket mig i en hue, men prisen gør, at jeg er sikker på, at egne strikkepinde og efterfølgende en tur i vaskemaskinen, garanteret kan gøre det ud for det samme.

image Måske jeg skulle finde mig en rød strik et eller andet sted… og vaske den lidt for varmt… og dekorere den med knapper, stoffer og bændler…

Måske…

Du vil sikkert også kunne lide