11

Olines julegave

På Olines ønskeseddel står mange ting. Rigtigt mange ting. Dyre ting, som skal købes i butikker med hyldemetre af legetøj, dvd’er, musikudvalg og tøjstativer.

Der står også andre ting på ønskesedlen. Et af ønskerne er bl.a. morgenmad på sengen og et andet er pandekager. Jeg har besluttet mig for, at ønskerne skal opfyldes denne jul.

Julemorgen skal Oline have amerikanske pandekager serveret på sengen. Til dem skal hun have julesirup med kanel- og orangesmag og hun skal have lov til at sidde og mæske sig, så længe hun lyster. Hun får min tilladelse til at spise sig en mavepine til. Jeg skal gerne tage en tur ned i Østerådalen med hende efterfølgende, når mavesækken er tæt på at eksplodere.

Jeg er helt sikker på, at min gave ikke slår de andre ønsker, som bliver opfyldt, men hun skal nu alligevel have den…

Du vil sikkert også kunne lide