21

Av for fanden!

Og så faldt jeg, så lang jeg var. En glemt handske og jeg var fældet. Ikke elegant. Langt fra. Lige udenfor huset, hvor alle kunne se mit styrt…

Nå ja… jeg styrtede da forøvrigt også på gårdspladsen, da jeg kom hjem…

Et monsterstyrt og uheldigvis med mit nye digitalkamera i hånden, så det fløj i en elegant bue afsted mod noget, der lignede midten af gårdspladsen. Der lå jo omtrent 30 cm sne derude, så jeg ledte et stykke tid, inden det lykkedes mig at lokalisere skidtet.

Da det endelig lykkedes, skal jeg gerne indrømme, at jeg var en smule indebrændt. Og øm. Og meget våd, ligesom kameraet.

Nu har jeg starten på et verdenskort på venstre hofte. Det ender med at være tegnet i violette, sorte og blå nuancer og det kommer til at gøre ondt.

Der er skrabet sne… nu…

Du vil sikkert også kunne lide