13

Hanne

Altså jeg er jo sår’n semi-afhængig af Blogbot. I de perioder af mit liv, hvor jeg har travlt (ja, sådan en har jeg nu) kaster jeg mig over Blogbot, når jeg skal opdateres på nogle af de mange sider jeg holder af at besøge. Vilde øjne flakser ned over siden og fanges af de bloggere, hvis navne jeg kender så godt. Haps! Ind og læse, grine, græde eller hvad der nu venter forude.

Det er ikke sådan, at jeg ikke besøger sider, som ikke er på Blogbot. Det er bare sådan, at i travle perioder er Blogbot en stor hjælp, når jeg lige har 6 minutter og så er det der jeg når at komme. De som ikke er på Blogbot glemmer jeg – i farten. Jeg bliver ikke lige mindet om dem og ofte læser jeg også blogs ude og har derfor ikke min liste af foretrukne med mig. Det bliver de, som står derinde og lyser, som får besøg den dag.

Det er synd for mig. Jeg glipper alt for ofte Hanne.

Det er imponerende som Hanne udfordres dagligt. Utroligt, at kvinden i det hele taget stadig er ved sine fulde fem, kunne man også postulere, men under alle omstændigheder er hendes liv altså altid mindst én mavekrampe værd. I perioder “glemmer” jeg at besøge hende, fordi hun ikke figurerer på Blogbot, men for dælen da, hun er en opfordring værd!

Tag nu og besøg hende – du vil ikke fortryde. Jeg er helt sikker…

Du vil sikkert også kunne lide