12

Sokkerne

SokEngang strikkede jeg sokker. Mange sokker. I alle mulige farver og med alle mulige størrelser. De var med og uden mønsterrapporter. De var med tæer og uden tæer. De stod i en kurv ude i vindfanget, i mit lille kolde hus, så enhver, der kom på besøg, kunne gribe sig et par til at varme tæerne i.Det er mange år siden.

Jeg husker det som en fornøjelig beskæftigelse, når jeg så tv. Jeg husker de bare voksede frem mellem hænderne på mig og jeg synes, at det var et nemt strikketøj at have gang i.

Jeg har glemt at strikke sokker. Jeg tror måske, at jeg skal genoptage projektet, for det vejer ingenting og det lader til at være bestemmende for om jeg kan holde til strikkepinde eller ej. Et forsøg værd er det vist… lidt senere…

Gratis opskrift på lilla sok. Gratis opskrift på hvid sok.

Du vil sikkert også kunne lide