8

Fredag, jeg elsker dig!

Solen skinner og himlen er blå. Sneen er på vej væk igen og det ender vel alligevel med, at foråret indfinder sig. Det skal gøre godt.

Formentlig er det det helt forkerte tidspunkt jeg har valgt for investering i merinould, men ikke desto mindre har jeg købt lidt i samme farver, som havehuset nedenfor. Det lå og var så smukt, da jeg passerede det på vej hjem.

Grønt garn

Weekenden er tiltrængt. Jeg er stadig flad som en fregne og det skal gøre godt med en mulighed for at sove længe. Jeg trænger fysisk og mentalt, men inden kunne jeg jo overveje, om jeg skal give efter overfor den lækkersøvnige fornemmelse, som breder sig i hele kroppen ved udsigten til sengen, som solen lige nu står lavt og varmer.

Der er ingen planer denne weekend. Kun dem om at hygge. Det glæder jeg mig til.

Du vil sikkert også kunne lide