14

Matisse Mobile Modellering

Den gør mig glad. Den hænger i hjørnet i mit køkken og leger med lyset. Den skifter udseende hele tiden, fordi bladene er forskellige og fordi ikke to sider på bladene er ens. Jeg elsker den allerede…

Mobilen I

Jeg havde lidt trængsler omkring farverne på den, fordi jeg syntes, at den var for fersk, men når alt kommer til alt er jeg jo blå. Den passer mig fint.

Mobile IIJeg tænker, at den også kunne være flot, hvis den blev lavet af avisudklip eller måske af glittede og kulørte blade, men denne gang havde jeg selv en idé om farverne og det er lidt sjovere, når man selv får lov at lege.

Næste mobile, for selvfølgelig må jeg have en mere, skal laves i avispapir.

Tætskrevne ark, som kan hænge og gulne, så den bliver endnu smukkere med tiden. Jeg elsker fonte. Ord, som løber henover papir og danner smukke mønstre, kunne være fortrinligt materiale til endnu en mobile.

Nu sender jeg drengene i familien en smut til Silkeborg. Imens vil jeg tage mig et langt bad og få bagt den æbletærte, for den kunne være fantastisk til aftenkaffen. Jeg er helt sikker.

Du vil sikkert også kunne lide